Auginkime draugiškus išradėjus !

Naujienos

Paroda MOKYKLA 2018

2018. 11. 22

     PARODA „MOKYKLA 2018” – svarbiausias Lietuvos švietimo bendruomenės metų renginys. Jame susitinka, mokosi, diskutuoja ir gerąja patirtimi dalijasi mokyklų steigėjai, švietimo centrų ir mokyklų vadovai, verslo įmonių ir nevyriausybinių organizacijų atstovai, mokytojai, mokiniai bei jų tėvai. Parodoje gyvai ir interaktyviai pristatomos ugdymo(si) metodikos, paslaugos švietimui, demonstruojamos naujausios mokymo(si) priemonės ir technologijos, aptariami mokyklose realiai veikiantys pavyzdžiai bei sėkmės istorijos.

   

     Jaučiate, kad kiekviena diena pamokose konkuruojate prieš išmanius telefonus? Vaikai klasėse sunkiai išlaiko dėmesį? Vaikai vis dažniausia klausia: Mokytojau, kur tai galėsiu panaudoti realybėje? Kada man to prireiks? Kodėl yra taip? Kodėl yra šitaip? Norite įkvėpti išmanumo ir inovacijų į savo pamokas? Nesvarbu ar tai Dailė, Darbai, Muzika ar Matematika bei kalbos. Jei esate nebijantis išmokti naujų dalykų, ir pažaboti technologijas, šis pasiūlymas Jums!

    Baltic Orbis, drauge su savo sertifikuotais LEGO EDUCATION Akademijos mokytojų mokytojais kviečia Jus į pirmuosius atvirus STEAM mokytojų mokymus Lietuvoje, naudojantis LEGO Education priemonėmis ir metodikomis. Šie mokymai yra skirti visiems, mokytojam , kurie nori formalųjį ugdymą praplėsti patraukliausiais pasaulyje švietimo įrankiais, kuriuos sukūrė  LEGO Education. Mokymai yra skaidomi į 3 skirtingus lygius, trims populiariausioms Pasaulyje ir Lietuvoje, STEAM mokymo priemonėm. Mokymus veda, patyrę formaliame ir neformaliame ugdyme instruktoriai.

Registracija į Mokytojų Mokytojus

Partneriai