Auginkime draugiškus išradėjus !

Naujienos

Naujas STEAM Lego Education rinkinys priešmokyklinukams

2019. 08. 21

LEGO Education ir ne pelno siekianti FIRST ką tik išleido visiškai naują FIRST LEGO programą, skirtą ugdyti STEAM kompetencijas priešmokyklinio akžiaus vaikams.

FIRST LEGO League Jr. Discovery Edition pateikia tas pačias STEAM įkvėptas FIRST LEGO League idėjas vaikams nuo 4 iki 6 metų.

FIRST LEGO League yra programa, skirta 6–16 metų vaikams, norintiems dalyvauti komandose, remiantis STEM pagrįstais iššūkiais. Komandos varžosi ieškodamos realaus pasaulio problemų sprendimo, pagrįsto metine STEAM tema.

Nors programoje Discovery nėra varžybinio principo, ji buvo sukurta siekiant padėti tiek pedagogams, tiek tėvams skatinti STEAM domėjimąsi ankstyvuosius besimokančiuosius ir padėti būsimiems mokiniams formuoti savo mokymosi įpročius, paremtus STEAM koncepcijomis, įskaitant problemų sprendimą, atkaklumą ir bendradarbiavimą. 

UŽSAKYTI

FIRST LEGO League Jr. Discovery programa skirta naudoti klasėje. Tačiau, remdamasis tėvų atsiliepimais, LEGO Education nustatė, kad daugelis tėvų nežino, nuo ko pradėti mokant savo 5 metų STEM įgūdžių.

Naujuosius 6-ių spalvotų LEGO Duplo kaladėlių rinkinius su papildomu smagių užduočių rinkiniu, galima naudoti norint sudominti vaikus mokytis ir namuose ir klasėje.

Partneriai