Auginkime draugiškus išradėjus !

Naujienos

Mokomės STEAM žaisdami su LEGO® Education Šakių darželyje "Berželis"

2019. 09. 12

Kadangi šiais metais darželis vykdo ilgalaikį įstaigos projektą „Aš mažasis STEAM kūrėjas” ir tarptautinį ERASMUS+ projektą “STEAM ikimokykliniame ugdyme”, tad daugiausia dėmesio mokymų metu buvo skiriama žaislams, kurie yra skirti STEAM gebėjimų ir sričių ugdymui.

LEGO® Education noras yra, kad kiekvienas mokytojas sėkmingai naudotų inovatyvius edukacinius sprendimus ugdydami jaunąją kartą.

Praktinių mokymų metu  lektorius Rimantas Burneikis, kuris yra Baltic Orbis įmonės atstovas, pedagogams suteikė  žinias bei įgūdžius, kurie padės sėkmingai integruoti savo sprendimus į esamą STEAM mokymo programą bei kasdienį planavimą.

 Tikimės, kad LEGO® Education priemonės atnaujins mūsų veiklų turinį bei suteiks vaikams ne tik džiaugsmo, bet ir ugdys juos tikslingai ir kryptingai, nes LEGO® Education sprendimai ikimokykliniam ugdymui naudoja žaidimo pagrindu mokymosi principus, leidžiančius lengvam ikimokykliniam mokymuisi apie matematikos, mokslo, socialinių santykių ir kalbų pasaulį.

 

Naudojant natūralų vaikų norą ištirti aplink juos esantį pasaulį, kad jie galėtų sėkmingai ugdyti savo socialines, emocines ir komunikacines kompetencijas.

MOKYMŲ TEMOS:
1.LEGO Education motyvacinės ugdymo metodikos ikimokykliniam ugdymui pristatymas.
2.LEGO Education produktų linijos ir mokymo medžiagos ikimokykliniam ugdymui pristatymas
3.Lego Education dirbtuvės ikimokykliam ugdymui.

Partneriai